HIRDETÉS

29 céget talál hirdetések keresésre az Üzleti.hu-n

Nagykanizsai Szuperinfo
$$

Nagykanizsai Szuperinfo

Hirdetésfelvétel az országos Szuperinfó hálózat valamennyit újságába. Hirdetésfelvétel a heti megjelenésű megyei és városi újságunkban.  Hirdetésfelvétel az évente 2 alkalommal megjelenő KISOKOS információs kiadványban. Könyv és kiadványszerkesztés.  Névjegykártya, prospektus, szórólapkészítés, arculat és emblématervezés.  Kiadványok postaládás terjesztése Nagykanizsán és környékén, saját, ellenőrzött terjesztői hálózattal.

  • 8800 Nagykanizsa Ady Endre u. 7. Kanizsa Info Megnézem
  • +36 (93) 310917Megnézem
    +36 (93) 310917
Média Tér Kiadó Kft.
$$

Média Tér Kiadó Kft.

Működésünket Hír-Tér Kiadó néven 1998-ban kezdtük. Eleinte főleg vidéki városok település térképeit készítettük nagy pontossággal, ahogy a tájfutó térképek is készülnek . Jelenleg 12 fős csapatunkból 5-en űzik ezt a remek sportágat, a tájfutást. Ezzel sikerül megőrizni erőnket, fittségünket, élményt és kikapcsolódást ad. Cégvezetőnk amellett, hogy szenior világbajnok, számos világbajnoki dobogós  éremmel is rendelkezik. Több évtizede edzősködik, tanitványai száznál több bajnoki érmet nyertek, válogatottjai a nemzetközi mezőnyben ma is megállják a helyüket. Ök is elmondhatják, hogy több alkalommal álltak ifjusági, junior, felnőtt és főiskolás,világbajnoki dobogón. Egy évtizeden keresztül volt edzője a mindeddig legeredményesebb magyar felnőtt férfi versenyzőnek Lenkei Zsoltnak. Csak ajánlani tudjuk ezt a sportot mindenki számára, 6-90 éves korig. Számunkra ez a sport életre szóló szerelem. Innen származik speciális térképismeretünk, precizitásunk, kitartásunk. 2000-ben kezdtünk el Budapest belvárosáról szóló ingyenes kiadványunkon (CITY MAP BUDAPEST CENTRUM) dolgozni.Térképeink megnyerték a szállodák tetszését, hosszú idő óta szívesen használják, örömmel fogadják. Jelenleg 84 budapesti szállodában, 41 hostelben, a reptéren, tourist info irodákban és közel 200 partnerünknél kerülnek terjesztésre. Már a kezdetektől olyan jelenleg is meglévő partnerünk bizalmát és támogatást élvezhettük mint a  Kempinski hotel, Frey Wille, a Varga Design, a Vass cipőüzletek, a Pomo D’ Oro Étterem. Az évek során partnerkörünk növekedett, így jöttek létre első tematikus kiadványaink: DINING, FASHION & SHOPPING, PROGRAM, majd BY NIGHT változatunk. Az elmúlt több mint egy évtized a folyamatos építkezés időszaka volt. Ma Budapest idegenforgalomban használt éves térképigényének (körülbelül 2,5-3 millió db) megközelítőleg 60%-át gyártjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú éveken keresztül kitartanak mellettünk partnereink, valamint arra, hogy egyedi, saját kiadványát készíthetjük több prémium kategóriás budapesti szállodának (Sofitel Budapest, Kempinski Hotel Corvinus, Danubius Hotels Group, Budapest Marriott Hotel, Corinthia Hotel). Vállaljuk honlapra, szóróanyagra, tájékoztató brossúrára, prezentációhoz különféle speciális térképek elkészítését is. A CITY MAP BUDAPEST CENTRUM offline alkalmazás segítségével felfedezheti Budapest látnivalóit, múzeumait, szállásait, éttermeit, üzleteit, hasznos helyeit. Az applikációval könnyedén megtervezheti programjait, így a legérdekesebb helyekre juthat el a fővárosban.

  • 2092 Budakeszi Arany J. u. 19. Megnézem
  • +36 (23) 454700Megnézem
    +36 (23) 454700
Mór Városi Televízió
$$

Mór Városi Televízió

A társaság 1985 óta meghatározó médiuma a kultúrájáról és sokszínűségéről méltán híres településnek! Adásunk a város mintegy 5000 háztartásban kábelrendszeren fogható. A potenciális nézőszám meghaladja a 15000 főt. Legfontosabb feladatunknak tekintjük az emberek hiteles, objektív tájékoztatását és a helyi értékek bemutatását. Törekszünk a német nemzetiségi kultúra, valamint a szőlészet-borászat hagyományainak ápolására is. Műsorainkban igyekezünk kihasználni a televízió nevelő és szórakoztató lehetőségeit. Médiumunk az eltelt évek során számos jelentős szakmai elismerést kapott, több rangos hazai megmérettetésen. Ennek megfelelően valamint a nézői igényekhez, elvárásokhoz igazítva készítjük műsorainkat a lehető legnagyobb igényességgel hétről hétre. A hír-hírháttér-, kulturális-, ifjúsági-, nemzetiségi-,  és sportműsorok rendkívül népszerűek adáskörzetünkben. Célunk, hogy bővülő műsorkeretünkkel egy időben, elérhetőségünk határait is tágítsuk. Így középhosszú távon szeretnénk a kistérség vezető, informatív médiumává válni. Tesszük mindezt itt helyben, a kor és a szakmai elvárásoknak megfelelően, egy alkotó közösségen belül, a nézőkért!

  • 8060 Mór Szent István tér 6. Megnézem
  • +36 (22) 407318Megnézem
    +36 (22) 407318

Hirdetés

Kozma Reklám Kozma Attila
$$

Kozma Reklám Kozma Attila

Üdvözöllek! Kozma Attila vagyok. Több évtizedes tapasztalatom a reklámszakmában az, hogy az induló vállalkozások a reklám megtervezését és kivitelezését a projekt végére hagyják és ezért, erre marad a legkevesebb idő és pénz. Ez azért nagy hiba, mert a legjobb szolgáltatást vagy terméket is csak akkor lelehet eladni, ha értesülnek róla a potenciális vevők amennyiben megszorításokra van szükség a cégben, azonnal a reklámköltségeket kezdik el csökkenteni, így egyre inkább a célcsoport figyelmén kívül maradnak ott vesznek igénybe reklámszolgáltatásokat ahol akciós, pedig ott indokolt hirdetni, ahol a célközönség van. a reklámtáblák, kirakatok, újsághirdetések, autó reklámok (… ) többsége imázs reklám. Azaz a céget hirdeti elsősorban. Ez a fajta marketing technika a márkaépítést szolgálja és a legtöbb kisvállalkozásnak nem való, mert irdatlan mennyiségű pénzbe és időbe kerül, mire eredményt hoz. A cél pedig: kevés pénzből rövid idő alatt felpörgetni a forgalmat lehetőleg a maximális profit megtartásával.

  • 7200 Dombóvár Köztársaság utca 10. Megnézem
  • +36 (20) 9148284Megnézem
    +36 (20) 9148284
$$

Maci Lézergravír

Cégünk elsősorban ajándéktárgyak gravírozásával foglalkozik. Ajándéktárgyakat nem csak gravírozunk, hanem készítünk is. Digitális nyomdánk szolgáltatásai: grafikai tervezés, egyedi bögrék, pólók, névjegykártya, szórólap, oklevél, laminálás, spirálozás, kitűző, nyomdai kiváló minőségű fotó kidolgozás A3-as méretig, ponyva, óriásplakát, háló stb.”

  • 2500 Esztergom Petőfi Sándor u. 21. Megnézem
  • +36 (20) 2309879Megnézem
    +36 (20) 2309879
  • macilasergravir@gmail.comMegnézem
  • https://lezergravir-digitalis-nyomtatas.uzleti.hu
$$

Buti Design Kft. SERLEGBOLT

A Buti Design egy családi vállalkozásként indult cég, amelyet sokéves külföldön töltött tapasztalatra építve indítottunk 2004-ben. A legkorszerűbb gépekkel és alapanyagokkal dolgozva biztosítjuk vásárlóinknak kiváló termékeink széles választékát. Megnyerő kivitelezés, megbízhatóság valamint vásárlóink elégedettsége nálunk a legfőbb szempont. Célunk egy széles körű kínálat kisebb-nagyobb társadalmi szervezetek, sportegyesületek, magánszemélyek, de vállalatok részére is.

  • 9200 Mosonmagyaróvár Károly utca 33. Buti Design Kft. Megnézem
  • +36 (96) 208681Megnézem
    +36 (96) 208681
  • info@serlegek.huMegnézem
  • https://butidesign-mosonmagyarovar.uzleti.hu
$$

Duál Reklámstúdió

Cégünk 1989 óta foglalkozik reklámajándékok tervezésével, gyártásával és importálásával. A reklámtárgyak tervezésén és kivitelezésén kívül arculattervezéssel és csomagolástervezéssel is foglalkozunk, amelyhez természetesen teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Célunk, hogy ügyfeleink ne csak a standard ajándékok közül tudjanak választani, hanem lehetőséget kínálunk egyedi, a cégre illetve a cég tevékenységére jellemző reklámtárgy elkészítéséhez.  

  • 1152 Budapest Szilas Park 10. Duál Reklámstúdió Kft. Megnézem
  • +36 (1) 4104163Megnézem
    +36 (1) 4104163
  • dual@dualreklam.huMegnézem
  • https://dualreklam.uzleti.hu
$$

Dekor Stúdió

Grafikai tervezés, Digitális nyomtatás, Reklámtáblák, Molinók, Járműdekoráció..stb. Tevékenységeink: szórólap készítés, névjegykártya, fóliavágás,kirakat dekoráció, számítógépes betűkivágás, banner, reklám kivitelezés, logo tervezés, autódekoráció, grafikai tervezés, reklámtábla, molino, dekoráció, digitális nyomtatás. Beschilderung, Autodekoration, Digitaldruck, werbung.

  • 9200 Mosonmagyaróvár Kökény u.9/B. Dekor Stúdió Megnézem
  • +36 (96) 203147Megnézem
    +36 (96) 203147
  • dekor.studio.movar@gmail.comMegnézem
  • https://dekorstudiomosonmagyarovar.uzleti.hu

Hirdetés

SZEKÉR ISTVÁN
$$

SZEKÉR ISTVÁN

Bemutatkozás Amennyiben Ön szereti a biztonságot, a nyugalmat, a kiszámíthatóságot, a megbízhatóságot egy ingatlan adásvétel során, akkor én vagyok az Ön ingatlanközvetítője. Megkímélem a zaklatóktól, a csak kedvtelésből nézegetőktől és a pénz nélkül vásárolni akaróktól. Végigkísérem az egész folyamatot a hirdetés felvételétől az adásvételi szerződés megkötéséig. Segítek a vevőknek a hitelezés nehézségeinek, illetve buktatóinak kivédésében is. Garancia erre több évtizedes üzletkötői és pénzügyi tapasztalatom, valamint kiépült kapcsolatrendszerem. Célom az elégedett eladó és az elégedett vásárló. Hívjon bátran, forduljon hozzám bizalommal.

  • 9900 Körmend Mátyás király u. 74/5 Megnézem
  • +36 (30) 8468909Megnézem
    +36 (30) 8468909
Akupunktúrás Orvosi Rendelés
$$

Akupunktúrás Orvosi Rendelés

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) több ezer éves múltra tekint vissza. Népszerűségének egyik fő oka, hogy mellékhatásokat nem okoz, teljes mértékben természetes módszerekkel dolgozik. Részét képezi a jól ismert akupunktúra, de teljessé a moxa, köpölyözés, masszázs, gyógynövény kezelés, dietetika teszi. A kezelés célja a megbomlott egyensúly helyreállítása, de lehetőség szerint a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Eredményesen kezeli többek között a következőket: Fájdalmak (fejfájás, migrén, mozgásszervi fájdalmak) Emésztőrendszeri problémák (savtúltengés, emésztési zavarok, székrekedés, hasmenés, puffadás) Nőgyógyászati problémák (menses zavarok, méhvérzés, PMS) Belgyógyászati betegségek (asztma, magas vérnyomás) Idegrendszeri betegségek (bénulások, lumbago, fülzúgás) Allergiák, szénanátha Függőségek Elhízás

  • 8000 Székesfehérvár Berényi út 11. Akupunktúrás Orvosi Rendelés Megnézem
  • +36 (30) 3853107Megnézem
    +36 (30) 3853107
SÉTÁLÓ MOBIL Mobiltelefon és fotó szaküzlet
$$

SÉTÁLÓ MOBIL Mobiltelefon és fotó szaküzlet

Kártyafüggetlen és vezetékes telefonok, mobiltelefon tartozékok, üvegfóliák, szilikon és mappa tokok, töltők, USB kábelek, elektronikus egyenlegfeltöltés, fotócikkek, fotóhálózat átvevőpont, képkidolgozás, fénykép előhívás

  • 4600 Kisvárda Szent László utca 28 Megnézem
  • +36 (30) 2444024Megnézem
    +36 (30) 2444024
Reklámdekoráció műhely
$$

Reklámdekoráció műhely

  • 3518 miskolc bellervölgy 11 Megnézem
  • +36 (20) 2353858Megnézem
    +36 (20) 2353858
Izsák József Music Promotion Services
$$

Izsák József Music Promotion Services

  • 1077 Budapest Rózsa utca 40/A. Megnézem
  • +36 (20) 4908780Megnézem
    +36 (20) 4908780

Hirdetés

Lukács Noémi Reklám - Dekor - Nyomtatás
$$

Lukács Noémi Reklám - Dekor - Nyomtatás

Az Apple Print Reklám- és Marketingiroda 10 éve, ügyfelei legnagyobb megelégedésére végzi tevékenységét a marketing- és reklámpiacon. Szolgáltatásaink a grafikai tervezéstől egészen a gyakorlati kivitelezésig a marketingszakma teljes palettáját felölelik. 

  • 9027 Győr Szeszgyár u. 4. Megnézem
  • +36 (30) 3779498Megnézem
    +36 (30) 3779498
PÁ-ME Bt.
$$

PÁ-ME Bt.

Társaságunk rövid bemutatása. 1993-ban alakult meg a Betéti Társaság. A kezdetekkor csak a dobozgyártással foglalkoztunk. Készítettünk válaszlapokat, gyűjtődobozokat, különböző méretű hullámkarton dobozokat, a legkisebbtől a szekrény méretűig. Majd igény mutatkozott műanyaglapok festésére. A szitanyomást tartottuk megfelelőnek. Ezt egy kicsit késöbb kibővítettük. Készítettünk céges logóval ellátott pólókat, névjegykártyákat, borítékokat, szórólapokat, munkaruhákat. Természetesen sok minden más is készül nálunk.

  • 7091 Pári Nagy u. 35. PÁ-ME Bt. Megnézem
  • +36 (30) 6368355Megnézem
    +36 (30) 6368355
Absurd Kft.
$$

Absurd Kft.

GRAFIKAI TERVEZÉSEK Design. Stílus. Esztétika. Egyediség.  Mindez életre kel a papíron színek, formák, szimbólumok és a tipográfia által, hogy Te akkor is ott legyél, ha csak a névjegykártyádat, vagy a prospektusodat hagytad partnered asztalán.  ONLINE MARKETING Úgy tekintünk a weboldaladra, mint a folyamatosan gyümölcsöző befektetésedre: a lehető legtöbbet kell kihoznunk belőle, hogy te csak az üzlettel foglalkozz, míg oldalad viszi a híred és bevételt generál. MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, leendő partnereidhez és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  

  • 8000 Székesfehérvár Fiskális u. 59. Absurd Reklámügynökség Megnézem
  • +36 (22) 502525Megnézem
    +36 (22) 502525
Profi Plán Kft.
$$

Profi Plán Kft.

A Profi Plán kft 1992-ben alakult. A tulajdonosok vezetése mellett az évek során felhalmozott tapasztalatokat felhasználva széles palettáját gyártjuk a ponyva anyagból előállított termékeknek. Németországi anyavállalatunkkal és más társvállalkozásokkal ( mint együttműködve készítünk projekteket szinte az egész világon. Munkánkat egy 640 m2-es bérelt gyártócsarnokban végezzük, de terveink között szerepel egy alkalmasabb, saját csarnok építése. A saját csarnok az Európai Unió támogatásával valósul meg.

  • Kővágószőlős, Petőfi u. 28, 7673Profi Plán Kft. Megnézem
  • +36 (72) 564011Megnézem
    +36 (72) 564011
Dekor Erlati Bt.
$$

Dekor Erlati Bt.

Vállalkozásunk, a szegedi Dekor Erlati Bt. 2003 óta végez dekorációs tevékenységet a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Amennyiben reklámtábla készítésen, megállító tábla készítésen vagy bármilyen információs tábla készítésen gondolkodik, keressen meg bennünket bizalommal és megbeszéljük a részleteket. Nagyon széles a választható lehetőségek mezeje, de az elkészítésnél figyelembe vesszük az ötletelés során megismert egyedi igényeit és elképzeléseit. Minden munkánk során igyekszünk a megrendelőinknek személyre szabottan a lehető legjobbat adni. Hívjon minket, segítünk ötletei megvalósításában!

  • 6721 Szeged Kazinczy u. 6-8. Dekor Megnézem
  • +36 (62) 478970Megnézem
    +36 (62) 478970

Hirdetés

Dekor Mester
$$

Dekor Mester

Dekoráció, cégtábla Szegeczki András

  • 3527 Miskolc Sorompó u. 8. Dekor Mester Megnézem
  • +36 (46) 358758Megnézem
    +36 (46) 358758